'L'hora del conte' de la Biblioteca del Mil·lenari es farà també als districtes


Temes relacionats

Valldoreix i els districtes tindran punts de lectura associats a la Biblioteca del Mil·lenari (20/set/02)


  • Comparteix:

'L'hora del conte' arriba ara als districtes gràcies al Programa de Descentralització de la Biblioteca del Mil·lenari. Aquest programa permetrà que els usuaris de les Planes, Mira-sol i la Floresta poguin participar en activitats i tenir accés a serveis que fins ara es centralitzaven a la Biblioteca.

El Centre Cívic de les Planes acollirà aquest divendres la primera sessió mensual de 'L'hora del conte'. Aquesta activitat, una de les de més èxit de la Biblioteca del Mil·lenari i que pretén fomentar la lectura als més petits, s'extén i arriba d'aquesta manera als districtes.

Es tracta d'una de les activitats emmarcada dins el Programa de Descentralització de la Biblioteca que ha fet possible que els nens dels districtes puguin accedir a serveis que fins ara només s'oferien a la Biblioteca del Mil·lenari. A través dels punts d'accés, els districtes tenen servei d'Internet, correu electrònic i consulta de CD-ROM, a banda de zones de lectura, premsa diària i un conjunt d'obres de referència.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ens parla de l'avantatge principal d'aquests punts com és el servei de préstec interbibliotecari:

Àngels Ponsa

És un programa en el qual hem estat molt de temps treballant


Així, els usuaris poden demanar llibres, revistes i audiovisuals en préstec, que seran traslladats de la Biblioteca del Mil·lenari als districtes corresponents.
La regidora Ponsa també ha remarcat els bons resultats que estan obtenint els punts d'accés de la Biblioteca, després de tres mesos de funcionament:

Àngels Ponsa

És molt d'hora per fer una valoració, però és un projecte que tindrà mlt bona acollida


'L'hora del conte' és la primera activitat de la Biblioteca que es realitza als punts d'accés i està organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Editorial Grup 62.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.