L'Ajuntament estudia unes obres alternatives pel Celler Cooperatiu


Temes relacionats

L'alcalde critica la lentitud del projecte de reforma del Celler Cooperatiu ( 5/oct/07)

El pressupost de l'Estat per al 2008 torna a preveure la rehabilitació del Celler Cooperatiu ( 3/oct/07)


  • Comparteix:

L'equip de govern té previst reunir-se en els propers dies amb especialistes per estudiar com consolidar l'espai del Celler Cooperatiu. Davant el continuat retard del finançament que ha d'arribar del ministeri de Foment, l'Ajuntament està analitzant la possibilitat d'assumir unes obres menys costoses però que també habilitin el local pel seu ús municipal.

Ho ha dit el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Territori hi està posat i properament hi ha una reunió amb especialistes per consolidar el monument.


Aquesta possibilitat no hauria d'impedir completar les obres previstes inicialment si finalment arriba el finançament del govern espanyol.

Escura també ha manifestat la seva preocupació per les dificultats que pot tenir el consistori per complir amb la seva part de la inversió en la rehabilitació i que podria provocar més retards en els treballs.

El tinent d'alcalde ha qualificat de 'vergonya' l'estat actual del Celler i s'ha felicitat pel consens entre tots els grups polítics en aquest tema.

Escura ha respost així a la pregunta del regidor del PSC Àlvar Roda sobre l'estat de les obres en el torn de precs i preguntes del ple municipal d'aquesta setmana.

La remodelació del Celler Cooperatiu la va iniciar el 2002 l'Ajuntament amb l'arranjament de la teulada i l'estructura de l'edifici. El 2005, el projecte va quedar aturat per la fallida de l'empresa encarregada de la segona fase de les obres, que corresponen ara al Ministeri de Foment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.