Les pilones mòbils dels carrers de Sant Bonaventura, Xerric i Torrent d'en Xep; del Rosselló, Sant Antoni i Valldoreix entren avui en funcionament


  • Comparteix:

Cada pilona va acompanyada d'un intercomunicador per fer servir en cas d'incidència

Cada pilona va acompanyada d'un intercomunicador per fer servir en cas d'incidència

Les pilones mòbils dels sectors compresos entre els carrers de Sant Bonaventura, Xerric i Torrent d'en Xep; del Rosselló i Valldoreix entren avui en funcionament. Només podran circular per la zona els vehicles que disposin de la targeta magnètica, que els veïns poden obtenir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Els veïns que no disposin de la targeta magnètica d'accés no podràn circular a partir d'avui per la zona del centre urbà compresa entre els carrers de Sant Bonaventura, Xerric i Torrent d'en Xep; del Rosselló i Valldoreix. La iniciativa de l'Ajuntament de reduir el trànsit rodat i refermar la prioritat dels vianants a la zona del centre es consolida amb aquest nou procés de vianantització.

En el cas del sector comprès entre els carrers de Sant Bonaventura, Lluna, Xerric i Torrent d'en Xep, l'entrada dels vehicles autoritzats es podrà fer des de la cruïlla amb Francesc Moragas o des del carrer de la LLuna, mentre que les vies de sortida seran pel mateix carrer de la Lluna, per la plaça de Barcelona o pel carrer de Valldoreix.

En canvi, pel accedir al sector del passatge del Rosselló i el carrer i plaça de Sant Antoni, s'hi podrà accedir des de l'avinguda de Lluís Companys, i la sortida es farà pel carrer de Valldoreix.

Pel que fa als comerciants, només podran accedir a la zona regulada per pilones durant els horaris establerts de càrrega i descàrrega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.