Les pilones mòbils dels carrers de Sant Bonaventura, Xerric i Torrent d'en Xep; del Rosselló, Sant Antoni i Valldoreix entren avui en funcionament

Cada pilona va acompanyada d'un intercomunicador per fer servir en cas d'incidència

Municipal

Publicat el 22/set/08 per Guillem Sartorio

Les pilones mòbils dels sectors compresos entre els carrers de Sant Bonaventura, Xerric i Torrent d'en Xep; del Rosselló i Valldoreix entren avui en funcionament. Només podran circular per la zona els vehicles que disposin de la targeta magnètica, que els veïns poden obtenir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Els veïns que no disposin de la targeta magnètica d'accés no podràn circular a partir d'avui per la zona del centre urbà compresa entre els carrers de Sant Bonaventura, Xerric i Torrent d'en Xep; del Rosselló i Valldoreix. La iniciativa de l'Ajuntament de reduir el trànsit rodat i refermar la prioritat dels vianants a la zona del centre es consolida amb aquest nou procés de vianantització.

En el cas del sector comprès entre els carrers de Sant Bonaventura, Lluna, Xerric i Torrent d'en Xep, l'entrada dels vehicles autoritzats es podrà fer des de la cruïlla amb Francesc Moragas o des del carrer de la LLuna, mentre que les vies de sortida seran pel mateix carrer de la Lluna, per la plaça de Barcelona o pel carrer de Valldoreix.

En canvi, pel accedir al sector del passatge del Rosselló i el carrer i plaça de Sant Antoni, s'hi podrà accedir des de l'avinguda de Lluís Companys, i la sortida es farà pel carrer de Valldoreix.

Pel que fa als comerciants, només podran accedir a la zona regulada per pilones durant els horaris establerts de càrrega i descàrrega.