La Policia Local celebra la seva festa amb l'anunci de més recursos pel cos


  • Comparteix:

La Policia Local tindrà una nova comissaria. L'Ajuntament està estudiant construir una nova seu que pugui acollir el creixement del nombre d'agents. El consistori renovarà la flota de vehicles i fomentarà la formació dels policies per adaptar-se al nou context local.

La Policia Local ha celebrat aquest dilluns la seva festa anual. L'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat l'acte per anuciar millores en els recursos amb què compta actualment el cos de seguretat.

En aquest sentit, Recoder s'ha compromès a augmentar el nombre d'agents, renovar els vehicles policials i construir una nova comissaria.

Lluís Recoder

Tenim algunes propostes però la idea que pren més força és construir una nova.



De la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat les principals incidències a les quals fan front els agents locals.

Xavier Martorell

Les principals incidències són de convivència i de trànsit. Però a més donem suport als Mossos d'Esquadra.


El regidor ha tret importància a les últimes detencions a grups de joves amb estètica skin i ha assegurat que el municipi té un nivells d'incidències inferiors a la resta de la comarca. Tot i això, Martorell ha concretat que el cos pateix un 18% de baixes laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.