Berta Rodríguez afirma que els districtes tenen ara més qualitat de vida gràcies al PP


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez

La primera tinent d'alcalde, Berta Rodríguez, ha afirmat que els districtes gaudeixen d'una major qualitat de vida des que el PP va arribar a l'equip de govern. En canvi, des d'una de les associacions de veïns de la Floresta han acusat el PP de menystenir els districtes i de suspendre les comissions de treball dels consells.

La dirigent popular ha passat revista a la feina realitzada per Serveis Urbans durant el 2002, fent especial èmfasi en la renovació de l'enllumenat públic, la repavimentació de carrers i l'adequació de casals i centres cívics.

Rodríguez ha recordat que aquest any els llums de Nadal han arribat als districtes per primera vegada i que les Planes compta amb un nou autobús, gràcies a la gestió del PP:

Berta Rodríguez

El PP treballa pels ciutadans i gràcies a les seves propostes les Planes té un nou bus


No tan triomfalistes amb la gestió del PP als districtes s'ha mostrat l'Associació de Veïns de la Floresta. Han acusat el regidor de descentralització de tenir aturades les comissions de treball dels consells de districte:

Juan Merino

Sant Cugat considera que la Floresta és una reserva i l'Ajuntament ens té abandonats


Rodríguez fa un balanç molt positiu de les actuacions que ha realitzat l'àrea de Serveis Urbans a Mira-sol, la Floresta i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.