La remodelació del mercat de Pere San començarà l'any vinent


  • Comparteix:

La regidoria de Comerç es marca el 2009 com a data per començar les obres de remodelació del mercat de Pere San. Actualment, el consistori està en converses amb els paradistes per conèixer quines són les seves preocupacions i necessitats. El projecte pretén recuperar aspectes inicials d'un edifici emblemàtic del modernisme de la ciutat.

L'àrea de comerç, encapçalada de nou per Josep Romero, està en converses amb els paradistes del mercat de Pere San per encarrilar el projecte de remodelació. El projecte, ara en fase d'estudi, rep l'assessorament de l'Institut de Mercats Municipals de Barcelona.

El nou regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat a Cugat.cat que la intenció de l'Ajuntament és començar les obres l'any vinent.

Josep Romero

Alguns es volen jubilar o canviar d'activitat, és complexe però esperem començar obres l'any vinent.


El projecte passa per reduir el nombre d'establiments i recuperar aspectes inicials de l'edifici ja que es tracta d'un edifici catalogat, representatiu del modernisme de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.