Els santcugatencs prioritzen instal·lacions sanitàries i socials en el pla d'equipaments

Presentació resultats consulta sobre Pla Equipaments

Municipal

Publicat el 17/oct/08 per Marc Sala

La primera fase del procés participació ciutadana per l'elaboració del Pla d'Equipaments Municipals posa de manifest la necessitat de més equipaments sanitaris i educatius a la ciutat. Així es desprén de les gairebé 470 butlletes ciutadanes recollides entre juny i setembre. La segona fase consistirà amb un seguit de tallers oberts el 25 d'octubre a la Casa de Cultura.

De totes les butlletes presentades, 269 proposen ampliar els equipaments socials i sanitaris, i 173 fan referència als equipaments educatius. Els culturals s'esmenten en 164 butlletes, seguits dels esportius que apareixen en 131 propostes. La llista la tanca l'habitatge públic amb 118.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, enumera altres demandes ciutadanes.

Mercè Conesa

Les principals demandes són millorar els centres sanitaris, la descentralització de serveis, aprofitar pistes esportives i biblioteques de les escoles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El 25 d'octubre es completarà la consulta ciutadana amb tallers oberts a la ciutadania a la Casa de Cultura. Per participar-hi cal inscriure's abans del 21 d'octubre al 010 o a equipaments@santcugat.cat.

Les demandes més repetides, un hospital públic i el tercer CAP, són competència de la Generalitat.