L'Ajuntament encarrega un estudi sobre les olors dela planta de compostatge


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha engegat un estudi sobre les males olors que pateixen esporàdicament els veïns de Mira-Sol als entorns de la planta de compostatge. Els veïns d'aquest districte s'integraran a la comissió que actualment formen els veïns de Rubí, els representants dels dos consistoris i l'empresa explotadora, segons s'ha informat a l'últim consell de Districte.

L'estudi s'ha encarregat a la Universitat Politècnica de Catalunya per analitzar l'origen i les possibles solucions de les olors que, periòdicament, afecten els veïns. Segons el regidor de descentralització, Jaume Tarragó, algunes olors que se senten no són normals:

Jaume Tarragó

Una planta de compostatge pot fer olors, però no les pudors que se senten alguns dies


D'altra banda, a l'últim consell de districte també s'ha informat que en breu començarà la construcció d'unes pistes esportives obertes al costat de la Casa de Cultura. Allà mateix s'estan acabant les obres d'ampliació d'aquest edifici, que podrien enllestir-se en un mes i mig, aproximadament. El regidor de descentralització explica en què consisteixen aquestes millores:

Jaume Tarragó

L'ampliació serà per l'espai de la gent gran, que el puguin utilitzar tot l'any


Al consell de districte també s'ha informat als veïns sobre un cens del clavagueram que ha començat a elaborar l'Ajuntament, per detectar les cases que NO separen les aigües pluvials de les fecals i poder refer aquestes instal·lacions dels barris més antics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.