L'Oficina de Turisme de Sant Cugat obrirà les seves portes a l'abril


  • Comparteix:

La regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, Marta Subirà, ha explicat que l'Oficina de Turisme difondrà informació de la ciutat i la comarca

La regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, Marta Subirà, ha explicat que l'Oficina de Turisme difondrà informació de la ciutat i la comarca

L'Oficina de Turisme de Sant Cugat obrirà les seves portes a l'abril segons ha pogut saber aquesta emissora. Les obres de remodelació de la Torre de l'Homenatge, on s'ubicarà el punt d'informació, estan pràcticament acabades, i només manca enllestir les reformes a l'interior.

La regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, Marta Subirà, ha explicat l'estat actual de les obres de la futura seu del punt d'informació turística:

Marta Subirà

La Torre de l'Homenatge ja està totalment remodeladà i només cal adequar el seu interior


L'Ajuntament espera que, després de la promoció de la ciutat que s'ha fet amb l'Any del Mil·lenari, augmentarà el nombre de visitants a la ciutat. Per això aquesta oficina es vol convertir en un punt d'informació sobre tots els serveis de la ciutat:

Marta Subirà

Donarem informació turística sobre tota la ciutat i sobre la resta de la comarca


La nova oficina comptarà amb un diplomat en turisme i un auxiliar administratiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.