Noves aules d'estudi per als exàmens de batxillerat i universitat


  • Comparteix:

El Centre Social i Sanitari de la Floresta habilitarà una aula d'estudi

El Centre Social i Sanitari de la Floresta habilitarà una aula d'estudi

Diversos espais públics del municipi s'habilitaran com a aules d'estudi per al període d'exàmens finals. Aquestes zones, orientades principalment als universitaris i als alumnes de batxillerat, obriran les portes aquest mes.

Els locals estan distribuïts arreu de Sant Cugat. El Casal de Joves TorreBlanca ofereix servei del 22 de desembre al 13 de febrer. Els espais estaran disponibles de dilluns a divendres, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda i de cinc a tres quarts de dotze de la nit.

La Casa de Cultura obrirà l'aula del 9 de gener a l'1 de febrer. Els divendres s'hi podrà estudiar de nou del matí a mitjanit, i la resta del cap de setmana de nou del matí a nou del vespre.

El Casal de Cultura de Mira-sol estarà obert per a l'estudi del 7 de gener a 8 de febrer. L'horari és de dilluns a divendres, de les quatre de la tarda fins a mitjanit. Els dissabtes i diumenges, s'hi podrà estudiar de cinc de la tarda a nou del vespre.

A la Floresta, el Centre Social i Sanitari obrirà aquest espai del 7 de gener al 8 de febrer. De dilluns a dissabte, estarà disponible de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Els diumenges, de cinc de la tarda a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.