El PP proposa que Sant Cugat tingui un carrer amb el nom del fundador de la Creu Roja


  • Comparteix:

Ambulància de la Creu Roja

Ambulància de la Creu Roja

El PP proposarà en el proper ple municipal que un carrer o plaça de la ciutat porti el nom del fundador de la Creu Roja, Henry Dunant. Els populars faran la reclamació a través d'una moció coincidint amb el 150è aniversari de la creació de l'associació humanitària.

La presidenta del Partit Popular, Berta Rodríguez, ha explicat que la Creu Roja és l'única fundació que ha arribat a assolir més de 120 milions de membres arreu del món. Rodríguez explica els motius de la proposta.

Berta Rodríguez

Celebra el seu 150 aniversrai. La Creu Roja fa un treball silenciós però necessari. A vegades no ens adonem d'aquestes associacions i de la seva tasca.





Rodríguez ha afegit que a Henry Dunant se'l pot considerar autor d'un dels moviments solidaris més important del món i, per aquest motiu, els populars proposaran en el ple de dilluns que un carrer o plaça de la ciutat porti el seu nom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.