Una delegació dominicana visita l'Ajuntament


  • Comparteix:

Foto cedida per Localpress

Foto cedida per Localpress

Diversos càrrecs polítics dominicans s'han reunit a Sant Cugat amb la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, i el regidor d'Esports, Xavier Amador. La delegació dominicana s'ha interessat per aspectes de l'administració local i de la cultura catalana. Els representats del país sud-americà han assistit també al fòrum empresarial Santcugatribuna.

A Sant Cugat hi han empadronades 99 persones d'origen dominicà, la majoria de les quals treballen al sector domèstic. Els representants polítics dominicans que han visitat Sant Cugat s'han interessat per la seva situació i han reclamat a les autoritats del seu país que prenguin com a exemple el sistema de seguretat social d'aquí i el sistema educatiu català.

La regidora d'Immigració, Susanna Pellicer, ha fet una valoració molt positiva de la trobada i ha destacat que 'els dominicans establerts a Sant Cugat es senten ben acollits i cada vegada tenen més ganes d'integrar-se plenament a la ciutat'.

La delegació també ha assistit al fòrum empresarial Santcugatribuna que ha tingut lloc aquest dijous al migdia al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.