Les sessions del Fòrum Sant Cugat Sostenible es faran entre el 17 i el 25 de març


  • Comparteix:

El Fòrum Sant Cugat Sostenible, l'espai on els ciutadans opinen sobre el model de ciutat sostenible que desitgen, ja ha fixat les dates de les seves sessions de treball. Les convocatòries són els dies 17, 19 i 25 de març, a la Casa de Cultura, on es debatran les futures línies d'actuació de l'Agenda 21.

Està previst que aquest conjunt de sessions es realitzin cada mes i mig, de manera que abans de l'estiu es presentin les primeres conclusions. Les aportacions més interessants seran incloses al Pla d'Acció Ambiental, que dissenyarà els programes i accions necessaris per a executar l'Agenda 21.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés, ha remarcat que aquest segon procés participatiu, és més transcendent que el realitzat a la Diagnosi Ambiental:

Jordi Ferrés

Potser és la més difícil, però també és la més apassionant, i permetrà definir cap a on volem que vagi Sant Cugat


La primera sessió del Fòrum, la corresponent a la seva inaguració, va comptar amb la participació de 130 persones. La majoria van col.laborar de forma presencial, mentre que 20 van fer-ho a través de l'espai virtual Consensus, que es troba a la pàgina web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.