L'Ajuntament vigilarà estrictament que no se superin els vint minuts d'aparcament a les zones de càrrega


  • Comparteix:

L'Ajuntament endurirà els controls per garantir l'ús correcte de les zones de càrrega i descàrrega i limitarà a 20 minuts el temps d'estacionament autoritzat. L'objectiu d'aquestes mesures és aconseguir una major rotació dels vehicles de mercaderies i evitar llargues estades en aquestes zones.

Els vehicles de mercaderies hauran d'utilitzar les màquines de zona blava per extreure un tiquet que els autoritzarà a utilitzar qualsevol zona de càrrega i descàrrega durant 20 minuts. El tiquet serà gratuït, i els transportistes el podran aconseguir sense cap identificatiu especial. Xavier Amador, tècnic de l'àrea de mobilitat, explica el funcionament del nou sistema:

Xavier Amador

Hi ha actualment zones de càrrega i descàrrega que estan desaprofitades perquè aparquen cotxes particulars i camions que estan més de vint minuts


Aquesta mesura ja s'ha posat en marxa a Barcelona, però a la ciutat comtal aquest estacionament no és gratuït. Segons Xavier Amador, la mesura és molt efectiva, i permetrà garantir l'accés a les zones de càrrega i descarrega als botiguers que ho necessitin:

Xavier Amador

Nosaltres intentem evitar que en estones com les del migdia s'ocupin les zones de càrrega i descàrrega més de vint minuts


Aquestes mesures entraran en funcionament el mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.