La campanya d'estalvi d'aigua de l'Ajuntament rep un premi de la Fundació Fòrum Ambiental


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, opina que el premi és un reconeixement a la feina ben feta

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, opina que el premi és un reconeixement a la feina ben feta

L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que el premi Ecomed a la ciutat sostenible és un reconeixement a les polítiques mediambientals de l'Ajuntament. Recoder ha subratllat que Sant Cugat és una ciutat pionera en aquest àmbit, tot i comptar amb molts menys recursos que altres ciutats premiades, com Sant Sebastià, Granada o Valladolid.

La Fundació Fòrum Ambiental, integrada per la Generalitat, la Diputació, l'Agència Europea del Medi Ambient i empreses del sector, ha premiat la campanya d'estalvi d'aigua impulsada per l'Ajuntament. A la resta de categories s'han premiat iniciatives com el Pla de Contaminació Acústica de Sant Sebastián, o el sistema de gestió de residus de Sevilla i Valladolid.

L'alcalde ha recordat que fa pocs mesos, Sant Cugat també va rebre el reconeixement del Col·legi d'Enginyers per la nova ordenança d'antenes de telefonia mòbil, i tots dos premis són un impuls per les polítiques que promou el consistori:

Lluís Recoder



Per la seva part, el conseller de Medi Ambient, Ramon Espadaler, ha destacat les iniciatives que els diferents ajuntaments estan duent a terme en polítiques sostenibles. Segons Espadaler, cal que totes les administracions, començant per la Unió Europea i acabant pels ajuntaments, s'impliquin en la defensa del medi ambient:

Ramon Espadaler



Per la seva part, el president d'Ecomed, Joan Ras, ha subratllat que aquesta primera edició dels premis s'ha fet en el marc del Saló Internacional de l'Energia i el Medi Ambient per implicar la indústria mediambiental amb les administracions locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.