L'Ajuntament ha invertit 23 milions d'euros en equipaments esportius en quatre anys


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder i el regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau, en el sopar amb en les entitats esportives

L'alcalde Recoder i el regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau, en el sopar amb en les entitats esportives

Sant Cugat és la ciutat on s'ha fet la inversió més important en infrastructura esportiva, 23 milions d'euros, després de Barcelona 92. Així ho ha anunciat l'alcalde Lluís Recoder en un sopar d'entitats esportives locals, en què ha dibuixat els eixos del segon Pla d'Equipaments Esportius. Un pla que preveu que al maig comencin les obres de la Ciutat Esportiva.

La inversió de 23 milions d'euros en instal·lacions esportives és l'aposta més important que ha fet l'Ajuntament en aquest mandat, per davant de la vianantització del centre i l'urbanització dels districtes. En la trobada amb les entitats esportives, l'alcalde Lluís Recoder també ha posat l'accent en el futur del segon Pla d'Equipaments Esportius, que inclou la construcció de la Ciutat Esportiva a la zona de la Guinardera.

La primera fase de les obres començaran al maig, amb l'objectiu que el Club de Rugby tingui al setembre un camp per entrenar. Pel que fa a la segona fase, que s'ha d'executar al 2004, encara no té finançament. No obstant, l'alcalde està convençut de la necessitat d'aquesta instal·lació:

Lluís Recoder

Acabar la Ciutat Esportiva tindrà una gran importància perquè allà posarem totes aquelles coses que no hem pogut posar en altres llocs


Els plans del consistori també inclouen la construcció, el mes vinent, de pistes esportives al Parc de la Pollancreda i Mira-sol, i la remodelació de la pista de Sant Francesc i del camp de futbol de Mira-sol, al juny.

Durant la vetllada, el vocal d'Esports de l'EMD, Robert Navarro, va anunciar que les obres de remodelació de la piscina de Valldoreix acabaran, finalment, el juny. Recordem que aquest projecte estava aturat perquè l'empresa constructora, Bastir, va declarar suspensió de pagaments. Després d'aplicar les pertinents sancions, l'entitat municipal ha obert un nou concurs que permetrà als veïns gaudir de la present temporada de bany:

Robert Navarro

Calculem que a finals de maig o a principis de juny la piscina estarà totalment acabada


Durant el sopar, que va reunir 60 membres d'entitats esportives, es van apagar els llums durant quinze minuts en senyal de protesta pel conflicte bèl·lic a l'Iraq.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.