Les piscines municipals tenen nou horari a l'agost


  • Comparteix:

Piscina del Parc Central

Piscina del Parc Central

L'horari de les piscines municipals de Sant Cugat i la Floresta s'escurça una hora els caps de setmana i mitja hora entre setmana durant tot l'agost. Tots dos complexos tanquen a la set de la tarda dissabte i diumenge i a dos quarts de vuit els dies feiners.

Durant aquest mes, tant el complex Aquàtic Municipal Parc Central com la Piscina Municipal Cooperativa d'Aigües de la Floresta obren de dilluns a divendres d'11 del matí a dos quarts de vuit del vespre. Els caps de setmana, però, el tancament de l'equipament està previst a les set de la tarda.

Els preus d'accés a les piscines es mantenen igual a l'agost que al juliol, tot i que el preu és lleugerament superior al de l'any passat.

A Sant Cugat el preu d'una entrada d'un dia és de 4,15 euros de dilluns a divendres pels adults i de 4,70 euros els caps de setmana i dies festius. Pels infants d'entre cinc i 16 anys, el preu és de 2,55 euros entre setmana i de 3,20 euros els dissabtes i diumenges.

A la Floresta les entrades de dia són una mica més econòmiques que al centre de la ciutat. El tiquet d'adult de dilluns a divendres és de 3,75 euros i de 4,45 euros si s'hi vol anar en cap de setmana i festiu. Els menors de 17 anys paguen per entrar a aquesta piscina 2,25 euros els dies laborables i 2,90 els dies festius, així com els dissabtes i els diumenges.

Els menors de cinc anys paguen a totes dues piscines una entrada d'1,25 euros. Els dos equipaments mantenen, com cada any, abonaments de 10 i 20 banys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.