Els serveis municipals comencen a tornar a la normalitat després de les vacances


  • Comparteix:

Seu de l'Ajuntament a la rambla del Celler.

Seu de l'Ajuntament a la rambla del Celler.

La Casa de Cultura, el Casal de Joves TorreBlanca, l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i l'Oficina Sant Cugat Sostenible reobren avui les seves portes després de les vacances d'estiu. L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament mantindrà l'horari d'estiu, de matins, fins el 10 de setembre. De la seva banda, l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor va tornar a l'activitat la setmana passada, en horari de matins.

Hi ha altres serveis municipals que encara continuen amb les restriccions habituals del període estival. És el cas de Promusa, que fins el 15 de setembre obre de dilluns a divendres, de nou del matí a dues de la tarda.

L'Oficina del Síndic de Greuges només atendrà amb cita prèvia, i en hores acordades amb l'usuari, fins el 4 de setembre.

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) va reobrir les portes el 21 d'agost i funciona de dilluns a divendres, de nou del matí a una de la tarda. L'Oficina d'Atenció a l'Empresa també va tornar a l'activitat fa dues setmanes, en horari de nou a dues.

El telèfon d'informació ciutadana, el 010, continua actiu per atendre les consultes dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.