Obertes les inscripcions als cursos dels centres cívics dels districtes

Casal de Cultura de Mira-sol

Municipal

Publicat el 1/set/09 per Miquel Herrada

Els centres cívics de Mira-sol, la Floresta i les Planes obren avui les inscripcions als cursos, tallers i monogràfics de l'últim trimestre de l'any. Diverses modalitats de dansa, idiomes i un curs de gestió de l'economia domèstica són algunes de les propostes. Les activitats començaran el 5 d'octubre.

El centre cívic de la Floresta ofereix, per exemple, cursos de danses llatines, africanes i de Bollywood. A les Planes s'impartiran classes de restauració de mobles i elements decoratius en desús, i a la Floresta es programaran tallers de percussió africana i guitarra, entre molts d'altres.

Pel tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, l'objectiu de l'Ajuntament és omplir d'activitats els districtes per evitar que sigui obligatori desplaçar-se al centre per gaudir d'oferta sociocultural.

Xavier Escura

Fem una aposta cada vegada més decidida d'omplir de continguts els propis districtes. Cada vegada hi ha més demanda d'aquestes activitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda dels cursos trimestrals, els centres cívics dels districtes ofereixen també monogràfics que aquest trimestre se centraran en la gestió de l'economia domèstica, les tècniques de maquillatge i el tast de vins, entre d'altres.

Les activitats que s'ofereixen tenen un cost d'entre 24 i 134 euros.