La Fundació La Caixa dóna 360 euros a l'EMD per finançar activitats culturals


  • Comparteix:

La Fundació La Caixa ha donat 360 euros a l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix destinats al finançament d'activitats culturals. Aquesta quantitat representa el 10% de la col·laboració regular que manté l'entitat bancària amb l'EMD.

La Fundació La Caixa és un dels màxims potenciadors de la vida cultural de Valldoreix. L'entitat col·labora habitualment en les activitats del districte amb donacions concretes per les diferents activitats així com ajuts a les entitats valldoreixenques. Per exemple, la Caixa aporta 300 quilos de caramels a la cavalcada de reis, aporta una part del premi literari de Valldoreix o organitza la Milla de Valldoreix. Aquesta donació de 360 euros es destinarà per altres activitats culturals que no tenen un pressupost propi. Ho explica el president de l'EMD Valldoreix, Francesc Cardoner.

Francesc Cardoner

Aquests 360 euros són en general per totes les activitats que fa l'EMD


Francesc Cardoner ha subratllat la importància de tenir aliats com La Caixa a l'hora de dur a terme activitats culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.