La primera fase de la Ciutat Esportiva entrarà en funcionament el primer trimestre del 2004


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Francesc Godàs, durant la presentació

Lluís Recoder i Francesc Godàs, durant la presentació

Aquest mes comencen les obres de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat, pressupostada en 5,4 milions d'euros. Les instal·lacions ocuparan gairebé 76.000 metres quadrats de la zona de la Guinardera, on s'hi construirà un camp de rugby, un estadi d'atletisme i un camp de futbol de gespa artificial. Amb aquest projecte, l'Ajuntament completa el Primer Pla d'Equipaments Esportius.

A l'espera que dilluns s'adjudiquin les obres a l'empresa constructora, l'Ajuntament té previst que les màquines entrin a la zona de la Guinardera a finals d'aquest mes. Amb la construcció de la Ciutat Esportiva s'acompleixen les demandes del Club de Rugby Sant Cugat i de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc.

Segons les previsions, el camp de gespa artificial estarà a punt a l'octubre, mentre que l'estadi d'atletisme i el camp de rugby estaran enllestits al març, completant la primera fase de les obres. La segona fase es durà a terme en els propers anys, segons l'evolució de la ciutat, tal i com explica l'alcalde Lluís Recoder:

Lluís Recoder

És un projecte de futur perquè comencem la primera fase amb rugby i atletisme però tenim molt d'espai per poder posar allò que la ciutat necessiti


Aquesta segona fase preveu la construcció d'un club de fitness, un pavelló polisportiu i piscines. El responsable del projecte és el regidor d'ICV, Francesc Godàs, que ha aplicat criteris de sostenibilitat a l'hora de dissenyar la Ciutat Esportiva.

A banda de crear instal·lacions que reaprofitaran l'aigua pel rec, es col·locaran plaques solars sobre els vestidors per escalfar l'aigua sanitària. Godàs, s'ha mostrat molt satisfet per un projecte que ha d'acollir competicions comarcals i nacionals:

Francesc Godàs

És una instal·lació modèlica tant des del punt de vista de la concepció com de la grandària. Penso que ha de tenir no sols un ús local sinó comarcal i inclús nacional


Totes les instal·lacions, que ocuparan 75.800 metres quadrats, estan adaptades per a discapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.