La nova Oficina de Turisme ja es troba operativa per atendre les persones que visitin la ciutat


  • Comparteix:

Les autoritats municipals s'han interessat per la informació es pot trobar a la nova Oficina de Turisme, situada a la Torre de l'Homenatge del Monestir

Les autoritats municipals s'han interessat per la informació es pot trobar a la nova Oficina de Turisme, situada a la Torre de l'Homenatge del Monestir

Sant Cugat ja disposa d’una Oficina Municipal de Turisme que ha de permetre donar a conèixer el patrimoni de la ciutat, situar Sant Cugat dins els itineraris culturals i atraure la celebració de congressos de primer ordre. L'Oficina ha quedat instal·lada a la Torre de l'Homenatge, de manera, que per primera vegada, s’obre aquest espai, fins ara tancat, a la ciutat.

L'objectiu de la nova oficina és captivar el visitant i convidar-lo a conèixer el patrimoni de Sant Cugat. El nou equipament s'ha de convertir, a partir d'ara, en l'element que farà pivotar tota la promoció exterior de la ciutat. La voluntat és oferir, no només informació del patrimoni, sinó que sigui també un punt d'informació de l’Ajuntament i permeti conèixer rutes turístiques d’altres indrets de Catalunya o l’Estat espanyol.

L'alcalde creu que l'oficina donarà un impuls definitiu a la consolidació de Sant Cugat com a ciutat cultural, i de retruc, se'n beneficiarà tota la ciutat:

Lluís Recoder

Aquesta oficina no només es limitarà a donar informació a qui la demani sinó que ha de ser activa captant a gent que vulgui venir a Sant cugat


L'entrada en funcionament de l'oficina ha permès també obrir per la ciutat la Torre de l'Homenatge que durant segles havia estat la porta principal d'entrada al Monestir i que ara es recupera com a equipament municipal.

La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha explicat que l’Ajuntament ja està treballant amb la Generalitat i també amb la Diputació per entrar com a destinació dins els circuits turístics:

Marta Subirà

Pensem treballar amb la Generalitat, amb la Diputació i amb les fires de turisme per promocionar Sant Cugat des del punt de vista cultural i turístic


L’entrada a l'Oficina, per la Torre de l’Homenatge, s’acabarà en els propers dies amb la col·locació de pantalles de vidre arran de terra que permetran contemplar el pont gòtic trobat durant les obres de remodelació de la Plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.