El programa 'Viu l'Estiu 2003' per a nens i joves inclou una cinquantena d'activitats


  • Comparteix:

Nens i joves de 3 a 18 anys ja poden apuntar-se a les activitats del programa 'Viu l'estiu' que cada any organitza l'Ajuntament. El programa, que té 3.500 places, ofereix més de 50 propostes que combinen l'esport, l'oci i el lleure. El consistori ha editat una guia de les activitats que es repartiran per tot el municipi.

Per quinzè any, el consistori ofereix als infants i joves l'oportunitat de gaudir de l'estiu d'una forma amena i lúdica. 'Viu l'estiu' és el nom d'aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de les entitats de lleure de la ciutat.

El programa d'activitats proposa la realització de casals a les escoles i entitats de la ciutat, com el Club Muntanyenc i l'Ateneu, així com la participació a les iniciatives de l'Espai Jove de la Casa de Cultura. En definitiva, el consistori ha preparat un ampli ventall de propostes que puguin satisfer a petits i grans. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Des de l'Ajuntament farem una difusió molt àmplia d'aquesta oferta d'estiu


Les novetats d'enguany arriben de la mà de l'esport, gràcies a l'escola de pàdel a Coll Favà i les activitats multiesportives per a joves. La programació més renovada prové de l'Associació de Veïns de la Font Xica, a Can Barata, que enguany ha participat en l'organització d'activitats. Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Crec que és una bona notícia que hi hagi entitats veïnals, de barris allunyats del centre, que tingui la iniciativa d'organitzar les seves pròpies activitats


Per facilitar el màxim la difusió de 'Viu l'estiu', l'Ajuntament ha editat 25.000 exemplars del programa que es repartiran per la ciutat. Aquestes guies també es poden aconseguir als equipaments municipals i als casals de districte.

Els interessats, que obtindran un descompte del 20% si pertanyen a una família nombrosa, també poden informar-se al telèfon 010 i a la pàgina web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.