Sant Cugat frega els 82.000 habitants


Temes relacionats

Sant Cugat ja supera els 76.000 habitants, segons l'INE (30/des/08)


  • Comparteix:

Santcugatencs passejant pels carrers de la ciutat

Santcugatencs passejant pels carrers de la ciutat

Sant Cugat ja supera la barrera dels 80.000 habitants, segons dades no depurades del padró municipal de l'1 de gener de 2010. La població ha augmentat un 3'36% en un any, un lleuger creixement que no es desmarca de la tendència dels últims anys. La dada significativa l'ha donat el grup de població comprès entre els 20 i 30 anys, que ha presentat la davallada d'habitants més important en comparació amb les dades dels darrers anys.

La ciutat compta a dia d'avui amb 81.917 santcugatencs, una xifra que continuen liderant les dones amb un 51'07% de la població total. Respecte el grup d'edat més nombrós, les dades segueixen mostrant els santcugatencs d'entre 35 i 50 anys, que suposen gairebé un 30% del total d'habitants. El segon grup amb més volum de santcugatencs són els infants i joves fins als 15 anys, que representen un 21'09% del total de ciutadans.

En cinc anys, Sant Cugat ha passat de trencar la barrera dels 70.000 habitants a superar-ne els 80.000. Aquesta dada demostra que la ciutat manté la tendència positiva en l'augment de la població, tot i que en els darrers anys el ritme de creixement s'ha anat estancant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.