Sant Cugat assumeix les competències d'inspecció als establiments públics


  • Comparteix:

Plaça dels Quatre Cantons

Plaça dels Quatre Cantons

L'Ajuntament assumeix les competències d'inspecció i sanció a establiments públics, espectacles i activitats recreatives. Es tracta d'una matèria que ja executava el consistori, però un canvi legislatiu ha obligat a explicitar l'assumpció de competències amb un acord plenari, que s'ha segellat aquest dilluns per unanimitat.

A partir d'ara, doncs, l'Ajuntament, conjuntament amb la Generalitat, podrà inspeccionar i sancionar els establiments oberts al públic, els espectacles públics i les activitats recreatives sotmeses a llicència municipal.

La llei contempla que els ajuntaments poden assumir aquestes competències conjuntament amb la Generalitat d'acord amb la Llei d'espectacles, sempre i quan hi hagi un acord del ple en aquest sentit.

Tots els grups municipals han donat suport al tràmit. ERC ha reclamat que el control del compliment de la llei de normalització lingüística als establiments públics s'incorpori a les tasques dels inspectors municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.