L'equip de govern ajorna la construcció de la nova comissaria de la Policia Local


Temes relacionats

La nova comissaria de la Policia Local podria prendre cos l'any vinent (29/jul/09)


  • Comparteix:

La Policia no disposarà de nova comissaria durant aquest mandat

La Policia no disposarà de nova comissaria durant aquest mandat

La construcció de la nova comissaria de la Policia Local s'ajorna a causa de la restricció pressupostària i un ritme de creixement urbà inferior a l'esperat. Ho ha anunciat a Cugat.cat el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell. El projecte preveia que el nou equipament s'iniciés enguany però la situació econòmica ha obligat a redefinir les prioritats de l'àrea de Seguretat Ciutadana. Tot i això, l'emplaçament de la futura comissaria es manté al barri de Volpelleres.

Xavier Martorell ha explicat que el projecte no s'executarà durant aquest mandat. El titular de Seguretat Ciutadana ha explicat els motius de l'ajornament en una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Martorell

La restricció pressupostària i un menor creixement de l'esperat han fet variar les prioritats i en aquest mandat no construirem la nova comissaria.


Tot i això, la Policia Local continuarà reforçat la dotació de personal del cos. Martorell ha anunciat que properament s'obrirà una nova convocatòria de places de sergents, caporals i agents.




  • Comparteix:

COMENTARIS

això és noticia ? només repassant la proposta del Pla d'Equipaments de l'equip de govern ja es veu que la millora de les condicions de la comissaria de la policia municipal no és una prioritat per l'equip de govern

xavier boix. Enviat el 23/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.