L'Ajuntament anuncia que mantindrà els pous tal i com reclamaven els veïns de la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Marcè Conesa.

La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Marcè Conesa.

L'Ajuntament serà sensible a les reclamacions dels veïns i comerciants de la plaça Lluís Millet i mantindrà els pous que hi ha al carrer del mateix nom. Segons ha explicat la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible encara no s'ha decidit si es mantindran en el mateix lloc o es traslladaran en algun altre punt de la ciutat.

Després que els veïns de la zona comencessin una recollida de signatures per demanar a l'Ajuntament que no tiressin a terra els pous amb les obres de remodelació de la Plaça Lluís Millet, l'equip de govern ha decidit moure fitxa i ha anunciat que mantindrà aquesta elements que recorden el passat agrícola de Sant Cugat, Així hi ha anunciat la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa:

Mercè Conesa

Creiem que és una reivindicació molt legítima i des de l'Ajuntament ens hi sumem.


Encara, però, falta definir si es mantindran en el seu lloc original, o bé es traslladaran. Un dels impulsors de la iniciativa a favor de mantenir aquests elements dempeus, Toni dalmau, ha celebrat que l'Ajuntament hagi estat sensible a aquesta voluntat però ha anunciat que, de tota manera, entregaran les signatures recollides perquè quedi constància del suport aconseguit:

Toni Dalmau

Presentarem igualment la instància amb les signatures perquè l'Ajuntament pugui valorar quin suport té la iniciativa.


Durant els últimes dies molts comerços de la ciutat han col·laborat en la recollida de signatures per la conservació dels pous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.