L'Ajuntament decreta els serveis mínims de la vaga de la funció pública d'aquest dimarts


  • Comparteix:

L'Ajuntament garanteix l'accés als serveis municipals

L'Ajuntament garanteix l'accés als serveis municipals

L'Ajuntament ha decretat els serveis mínims amb motiu de la convocatòria de vaga del personal de la funció pública prevista per aquest dimarts. El consistori garanteix l'obertura dels centres cívics, les escoles, els serveis socials, la Biblioteca del Mil·lenari, les oficines d'atenció ciutadana, el Museu, la Casa Aymat i la Casa de Cultura. Tots els centres educatius de Sant Cugat comptaran amb els serveis mínims de consergeria, mentre que els serveis mínims del departament d'Educació dicten la presència d'almenys un mestre per cada quatre classes. A les escoles bressol municipals hi haurà obligatòriament el coordinador, mentre que a l'Escola d'Art, Escola de Música i Taller Triangle hi haurà com a mínim el director o bé el cap d'estudis.

Tot i que l'Ajuntament garanteix l'accés físic a tots aquests serveis, el consistori no pot garantir que aquests es prestin amb normalitat, és a dir, que el personal municipal que no està inclòs en els serveis mínims ocupi el seu lloc de treball.

Ho ha explicat el regidor de Serveis Interns, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Hem garantit uns serveis mínims que permetin accedir als edificis públics municipals. El servei dependrà dels funcionaris.


La Policia Local, que no té dret a vaga, reforçarà el seu servei coincidint amb la jornada de vaga.

Pel que fa al grup de comunicació municipal Cugat.cat, l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC) ha decretat uns serveis mínims que mantindran actiu el 50% del servei de notícies. D'aquesta manera, Cugat ràdio (91.5 FM), Cugat diari i Cugat tv garantiran una cobertura adequada de la jornada reivindicativa a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.