Els empleats de TMA demanen que el nou expedient de contractació els mantingui les condicions


  • Comparteix:

Moment de la concentració davant de l'Ajuntament

Moment de la concentració davant de l'Ajuntament

Una trentena de treballadors de TMA-Grup Sánchez s'han concentrat aquest dilluns a la tarda davant de l'Ajuntament per demanar que l'expedient de contractació adjudicat a l'empresa concessionària garanteixi tots els llocs de treball i les categories professionals. Els empleats reclamen que el document asseguri les condicions laborals actuals i el conveni de treballadors vigent.

Els treballadors de TMA-Grup Sánchez asseguren que no demanen res que no tinguin ja actualment. Els empleats de l'empresa concessionària volen que l'expedient de contractació garanteixi que no hi haurà retallades en els sous ni acomiadaments. A més, volen que els llocs de treball constin amb noms, cognoms i les categories professionals.

Els sindicats asseguren que, d'aquesta manera, volen impedir que l'empresa els rebaixi el sou per compensar la retallada d'ingressos que pugui tenir l'Ajuntament. Els treballadors afirmen que, si se'ls garanteixen les seves reivindicacions, deixaran les mobilitzacions i tornaran a la feina. Tot i això, si no són escoltats, no descarten arribar a aturar la seva activitats. Ho ha explicat el portaveu d'UGT a TMA, Eusebio Arellano.

Eusebio Arellano

No permetrem retallades ni reduccions de plantilla. Si no, no descartem una vaga dels treballadors de la neteja.


Aquest dilluns el ple ha aprovat l'inici de licitació del nou contracte de recollida i transport de residus urbans i de neteja viària del municipi, que ara té adjudicat l'empresa TMA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.