Aprovada la primera Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament sense acord sobre la taula salarial


  • Comparteix:

Vestíbul de l'Ajuntament

Vestíbul de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha aprovat la primera Relació de Llocs de Treball (RLT), un document que inclou l'organigrama general del consistori i la descripció de cada lloc de treball. L'equip de govern i els sindicats esperen reprendre al setembre les negociacions sobre les taules retributives, que de moment han quedat fora de l'acord. CCOO ha anunciat que denunciarà l'RLT davant la Inspecció de Treball perquè no ha estat degudament negociada.

L'RLT, aprovada al ple municipal amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de tots els grups de l'oposició, recull fitxes descriptives de cada lloc de treball de l'Ajuntament i un esquema de l'estructura organitzativa municipal. El regidor de Serveis Interns, Jordi Puigneró, explica els objectius de l'RLT, la primera que té el consistori santcugatenc.

Jordi Puigneró

L'RLT ens serà útil per continuar construint l'administració del segle XXI, que treballi per objectius, amb un pla de carrera, transparent i tecnològicament avançada.



Els grups de l'oposició s'han abstingut i han lamentat que els sindicats i l'equip de govern encara no hagin acordat la taula salarial que ha d'acompanyar aquest document. El secretari general de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament, Pepe García, assegura que l'RLT no ha estat degudament negociada amb els representants sindicals i ha anunciat que la denunciaran a Inspecció de Treball. Tot i això, García ha fet una crida a tornar a la mesa de negociacions.

Pepe García

A dia d'avui la mesa de negociacions està trencada i continua la denúncia a Inspecció. A veure si iniciem la negociació aquesta setmana.




El PSC va proposar que es deixés sobre la taula l'RLT fins que hi hagués un acord definitiu entre el govern municipal i els sindicats, però l'equip de govern va rebutjar aquesta opció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.