Els equipaments municipals alteren els seus horaris durant els mesos d'estiu


  • Comparteix:

L'ajuntament també modificarà els seus horaris a l'estiu.

L'ajuntament també modificarà els seus horaris a l'estiu.

La meitat d'edificis municipals tanquen durant l'agost. El Centre Cultural, la Casa de Cultura, Promusa, la Masia de Torreblanca, l'Oficina d'esports (OMET), el Centre Cívic de les Planes i el Centre Cívic de la Floresta de Can Llobet són els equipaments que tancaran les seves portes durant un mes per vacances. D'altres faran mitja jornada, mentre que una petita part mantindrà el seu horari habitual.

La Plaça d'en Coll i el servei 010 seran els únics que seguiran amb l'horari habitual durant l'agost. L'Ajuntament modificarà els seus horaris i tancarà les portes a les vuit del vespre, dues hores abans. Altres instal·lacions com la Casa Aymat, el Centre Cívic-Casal de la Gent Gran de les Planes, el Casal Cultural de Mira-sol i el Centre Social i Sanitari de la Floresta únicament obriran a la tarda durant l'agost. El Museu restarà obert tots els dies laborables i els matins dels caps de setmana.

La Biblioteca del Mil·lenari i la Casa Mònaco són els únics centres que seguiran un horari de matí, mentre que el Síndic de Greuges, que mantindrà l'oficina tancada durant l'agost i principis de setembre, atendrà visites amb cita prèvia de 48 hores d'antelació els dilluns, dimecres i divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.