Els mercats municipals ofereixen servei durant l'agost

Els mercats obren les seves portes a l'agost

Municipal

Publicat el 7/ago/10 per Nuria Alcala

Els santcugatencs poden continuar fent les seves compres als mercats de Torreblanca i Pere San al llarg de l'agost. De la seva banda, el mercadet que cada dijous omple la plaça d'Octavià continuarà instal·lant-se a la ciutat durant l'estiu.

El Mercat de Torreblanca obrirà de dilluns a dissabte en horari de matí, de vuit a dues del migdia. Dimarts, ho farà també en horari de tarda de cinc a vuit del vespre, i divendres en horari continuat, de vuit del matí a vuit del vespre. Paral·lelament, el Mercat de Pere San oferirà servei de vuit del matí a dues del migdia.

La plaça d'Octavià continuarà acollint la instal·lació del mercadet de cada dijous. Per als botiguers d'aquest mercat és positiu poder continuar la seva feina a l'agost tot i la davallada que noten en el nombre de clients.

El responsable d'una botiga de roba per nadons, Carles Vallofré, ha destacat a Cugat.cat que pateixen una davallada d'afluència de clientela i un canvi en el tipus de client.

Carles Vallofré

És bo però hi ha poca afluència de gent i més extrangers, molt pocs santcugatencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El responsable d'una botiga de roba estiuenca, José Manuel Cortés, ha explicat que al llarg de l'agost cada cop hi ha menys gent al poble, però que els santcugatencs segueixen aprofitant els bons preus del mercat abans de marxar. Són declaracions a Cugat.cat.

José Manuel Cortés

Arriba un punt que es nota que la gent està de vacances, però hi ha gent que fins la primera quinzena encara compra per marxar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Tot i que els mercats segueixen oferint servei, no totes les parades estaran obertes durant tot el mes.