Els partits de l'oposició creuen que hi ha un 'excés' de tinències d'alcaldia i càrrecs de confiança


  • Comparteix:

Jordi Menéndez creu que s'engreixa massa el funcionament de l'Ajuntament.

Jordi Menéndez creu que s'engreixa massa el funcionament de l'Ajuntament.

Els grups de l'oposició consideren que 6 tinències d'alcaldia són excessives per les necessitats de la ciutat i critiquen que hi ha massa càrrecs de confiança resultat del pacte de govern entre les dues formacions. Convergència i Esquerra, per la seva banda, han esgrimit que el nou cartipàs i el personal que en depen està pensat per resoldre els problemes que té plantejats Sant Cugat.

Els tinents d'alcalde tindran un sou brut anual de 54,500 euros mentre que les regidories en dedicació exclusiva rebran 42,000 euros anuals. Pel que fa als regidors que s'hi dediquin parcialment, perceberan un sou brut anual de 25,000 euros. Així mateix, el ple ha aprovat un increment de la quantitat que reben els grups municipals de 7,000 euros anuals.

Les discrepàncies han sorgit, però, pel que fa al nombre de tinents d'alcaldes i càrrecs de confiança. Els grups de l'oposició consideren que una ciutat mitjans com sant Cugat no necessita tant polítics a dedicació exclusiva, més, tenint en compte, el model gerencial que aplica el consistori. Escoltem el portaveu d'IC-V, Xavier Boix, i Jordi Menéndez, del PSC

Xavier Boix / Jordi Menéndez

Hi ha una bossa inflada de càrrecs de confiança que no té res a veure amb el punt de vista gerencial. Hi ha massa càrrecs de confiança per tant regidors amb dedicació exclusiva.


En canvi, l'alcalde creu que Sant Cugat ha experimentat un increment en el volum de feina que fan necessaris els càrrecs i la dedicació establerta.

Lluís Recoder

L'ajuntament té una càrrega extraordinària de feina així que el nombre de persones i la seva dedicacio està més que justificada.


L'alcalde té assignat un sou de 70,000 euros anuals que deixa de percebre en compaginar la seva feina amb la diputat al Parlament de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.