L'ITV renova el seu compromís i aporta 9.000 euros de patrocini pel Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

Josep Maria Zapater i Lluís Recoder.

Josep Maria Zapater i Lluís Recoder.

Applus, empresa gestora de l'ITV Sant Cugat serà per segon any consecutiu el patrocinador oficial del Futbol Sala Sant Cugat. L'ITV aportarà nou mil dels 30.000 euros de pressupost de l'entitat vermell i negra.

Amb aquesta aportació, el Futbol Sala Sant Cugat veu resolts certs problemes econòmics. Del pressupost global del club vermell i negre, que és d'uns 30 mil euros, l'ITV n'aportarà 9 mil. Tot i ser una xifra considerable i gens menyspreable, el suport econòmic per la propera temporada serà lleugerament inferior al de la darrera edició que va arribar fins als 12 mil euros.

Amb aquest acord, el futbol sala sant cugat es garanteix la seva supervivència un any més sense complicacions i més, si tenim en compte que aquesta temporada el primer equip ha baixat de categoria i militarà a la Nacional B. Aquest fet farà que hi hagi menys desplaçaments i un cost inferior pel que fa als arbitratges i es baixaran els sous als jugadors de la plantilla que passarà a estar formada bàsicament per jugadors del planter.

Josep Maria Zapater, president de l'ITV Sant Cugat de Futbol Sala agraeix la confiança que els dóna Applus per segon any i espera que els diferents conjunts del club facin una bona temporada per demostrar que aquesta filial d'Agbar no s'ha equivocat confiant en el club:

Josep Maria Zapater

Agrair l'ITV que ens continuïn donant confiança de l'any passat.


Per la seva banda l'alcalde de la ciutat Lluís Recoder, assegura que aquest suport econòmic és important perquè arriba en un moment històric pel Futbol Sala Sant Cugat. L'entitat vermell i negra ha celebrat els seus 25 anys d'història, una xifra que no molts clubs poden assolir i que gràcies a aquesta ajuda hi poden arribar amb molt bona salut.

Lluís Recoder

És un recolzament que és important i que arriba en un moment important perquè aquest any hem commemmorat els 25 anys del club.


El primer equip de l'ITV Sant Cugat coneixerà properament el grup on s'enquadrarà a la Primera Nacional B la propera temporada i iniciarà la pretemporada a partir del 20 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.