En marxa les obres de la promoció d'habitatge protegit de l'avinguda de Francesc Macià


  • Comparteix:

Ja s'ha engegat la construcció de l'edifici d'habitatge protegit de l'avinguda de Francesc Macià, cantonada carrer de la Creu. L'alcalde, Lluís Recoder, ha col·locat aquest dissabte la primera pedra de l'edifici, que s'ubica en l'espai on anteriorment estava la seu de l'empresa Marma i el Centro Popular Andaluz (CPA). La construcció, promoguda per l'empresa municipal Promusa, tindrà 42 habitatges en règim de venda que es preveu que es lliurin a finals del 2012.

L'alcalde, Lluís Recoder, i la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, han col·locat aquest dissabte la primera pedra de l'edifici en un acte que ha donat el tret de sortida a les obres de construcció dels habitatges. La promoció comptarà amb 42 habitatges de dues i tres habitacions que tindran vistes al darrere del Monestir.

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Tindran una vista magnífica al Monestir. És un privilegi. Estem contents que estigui a l'abast d'aquelles persones que el mercat exclou.



Amb aquesta actuació, com també amb la construcció d'una nova promoció prevista en un solar de la mateixa avinguda, l'Ajuntament vol atorgar més dinamisme al barri i donar valor a la façana interior del Monestir.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha dit que l'àmbit de la construcció es troba en un moment delicat i que el sector s'aguanta gràcies a les empreses d'habitatge públic, però que aquest ha de guiar-se per uns objectius molt específics.

Mercè Conesa

S'haurà de pensar molt bé on s'ubica l'habitatge protegit amb operacions de microcirurgia urbana.


El sorteig per adjudicar els habitatges de la promoció de l'avinguda de Francesc Macià se celebrarà l'11 de gener. Els ciutadans que vulguin participar-hi han d'estar inscrits al Registre de Sol·licitants d'Habitatge de Protecció Oficial (HPO) de Sant Cugat abans del tercer dimarts de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.