L'àrea de Serveis Urbans estendrà la recollida selectiva als districtes en els propers quatre anys


  • Comparteix:

En quatre anys la recollida selectiva arribarà als districtes.

En quatre anys la recollida selectiva arribarà als districtes.

L'Ajuntament estendrà en l'horitzó dels propers quatre anys la recollida selectiva a tota la ciutat, inclosos els districtes. Així ho ha anunciat el tinent d'alcalde de Serveis Urbans que ha explicat que es vol donar un impuls en aquesta legislatura a la recollida selectiva de la brossa. A més, s'espera tancar, en els propers dies, un conveni per poder fer ús de la planta de triatge de Rubí.

Després d'estar tres anys i mig aturat, ara, l'Ajuntament vol donar un impuls decisiu a la recollida selectiva i es posa com a objectiu que en el termini de quatre anys pugui arribar també als districtes. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Joan Recasens:

Joan Recasens

Volem donar un impuls a la recollida selectiva i pensem que en els propers 4 anys estarà extés als districtes.


En aquest sentit, l'equip de govern ha anunciat que no es continuarà el conveni que mantenien amb el departament de Medi Ambient i CEPA per l'extensió de la recollida selectiva entre la població. S'estudien, ara, d'altres mecanismes per tal d'estendre la separació de la brossa.

D'altra banda, Recasens també ha explicat que esperen tancar, en els propers dies, un conveni amb l'Ajuntament de Rubí per poder fer ús de la planta de triatge d'aquesta ciutat a canvi que Rubí pugui utilitzar la planta de compostatge de Sant Cugat:

Joan Recasens

Hem de mirar les capacitats i les possibilitats i arribar a un acord.


Només l'any passat, la recollida selectiva només cartró i paper va permetre recuperar més de 12 tones que van suposar uns ingressos per l'Ajuntament de més de 60.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.