Reconeixement a la tasca solidària de la Policia Local


  • Comparteix:

La Policia Local, reconeguda per la seva activitat solidària

La Policia Local, reconeguda per la seva activitat solidària

L'Associació Internacional de Policia (IPA) agraeix la participació del cos de Policia Local de Sant Cugat al programa 'Policies d'Àfrica 2011'. El projecte, organitzat per la secció comarcal de l'IPA, busca la col·laboració dels cossos de seguretat per equipar la policia de la capital de Gàmbia. En total, s'han fet arribar 200 uniformes al país africà.

A banda de la Policia Local de la ciutat, al programa també hi han participat tres comissaries dels Mossos d'Esquadra, 28 policies locals de Catalunya i les dels municipis navarresos de Tudela i Andoáin. El projecte ha reunit 200 uniformes que s'han donat al cos de policia de Banjul, capital de Gàmbia.

L'inspector en cap del cos de Policia Local, Josep Maria Escarré, ha participat a l'acte de reconeixement celebrat la setmana passada a la Casa de la Vila de Montcada i Reixac. A la cerimònia, hi va ser present el cònsol general de Gàmbia, Kassim Njie.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.