Els veïns de Can Magí i l'Ajuntament ultimen un acord per ubicar en aquest barri la Segona Deixallaria

Municipal

Publicat el 7/oct/03 per Vanesa Hernandez

Els veïns de Can Magí accepten que la segona deixallaria de la ciutat, anomenada també Punt Verd, s'ubiqui a Can Magí - com els proposa l'equip de govern- sempre i quan aquesta instal·lació vagi acompanyada de més equipaments pel barri. L'equip de govern espera poder col·locar la primer pedra d'aquest equipament d'aquí a dos mesos per no perdre el finançament d'un milió d'euros dels fons FEDER.

Els veïns es mostren oberts i receptius a acollir la segona deixallaria sempre i quan la ubicació d'aquest equipament es contempli en un projecte més ampli que contempli la ordenació de tota la zona que va des de la carretera de Cerdanyola fins a Can Magí. Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, l'anomenat Punt Verd està pensat com un equipament ecològic amb accessos independents i que connectin el barri amb la resta de la ciutat:

Joan Recasens

És un equipament net, ecològic que estarà connectat amb la resta de la ciutat.


Per la seva banda, el president de l'Associació de Veïns, Ramon Duran, ha obert la porta a la futura ubicació d'aquest Punt Verd al barri sempre i quan es tanqui tota la zona i es construeixin altres equipaments com ara un poliesportiu o la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra que encara no té una ubicació decidida. Duran ha estès la mà a l'equip de govern sempre i quan es compensi els veïns amb més equipaments veïnals:

Ramon Duran

Els veïns volen estar tranquils i saber que els terrenys que van de la ctra Cerdanyola estaran tancats i veure quins accessos té i horaris.


Es preveu que la segona deixallaria, que compta amb una ajuda dels fons Feder de la Unió Europea d'un milió d'euros, surti a licitació setmana que ve o d'aquí a dues setmanes a molt estirar per no pedre la subvenció i posar la primera pedra a finals a de novembre o principis de desembre. .