El PSC s'oposa al fet que la futura segona deixalleria s'ubiqui a Can Magí


  • Comparteix:

Menendez diu que no deixa espai pel corredor verd entre Cerdanyola i Sant Cugat.

Menendez diu que no deixa espai pel corredor verd entre Cerdanyola i Sant Cugat.

L'agrupació local socialista considera que la ubicació a Can Magí de la futura segons daixallaria és inadequada ja que faria impossible el desenvolupament del corredor verd entre els municipis de Cerdanyola i Sant Cugat. Els socialistes critiquen que l'equip de govern no hagi buscat el consens amb la resta de formacions i s'ofereixen per col·laborar per trobar un lloc que substituexi aquest emplaçament a la carretera de Roquetes.

El PSC és partidari de tenir un corredor verd entre les carreteres de Bellaterra i Roquetes, i, per tant, s'oposen a la instal·lació de la deixallaria al lloc que ha proposat l'equip de govern. El portaveu municipal socialista, Jordi Menéndez, opina que el desig de no perdre la subvenció dels fons FEDER de la Unió Europea ha fet que l'Ajuntament es precipités en l'elecció de la ubicació.

Jordi Menéndez

L'Ajuntament s'ha precipitat en l'elecció de l'espai de la deixalleria


Els veïns de Can Magí han acceptat públicament que s'ubiqui la segona deixallaria de la ciutat, sempre i quan aquesta instal·lació vingui acompanyada d'altres equipaments per al barri com un poliesportiu o la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra. Menéndez confirma que Can Magí necessita nous equipaments a causa, diu, de la mala planificació de l'Ajuntament, però insisteix en la necessitat de tenir un corredor verd entre els municipis de Cerdanyola i Sant Cugat

Jordi Menéndez

La necessitat d'equipaments de Can Magí no ha de condicionar l'existència del corredor verd


L'agrupació local del PSC-PSOE considera que el corredor verd és l'única manera de garantir la separació entre Sant Cugat i Cerdanyola.
De tota manera, cal recordar que en l'anterior mandat socialista a Cerdanyola es va impulsar l'anomenat Centre Direccional, que s'ubica precisament entre Cerdanyola i Sant Cugat, però, segons el PSC, s'ha previst 'una zona verda' en el límit entre els dos municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.