La flota d'autobusos municipals incorpora tres nous vehicles


  • Comparteix:

La ciutat disposa de dos nous autobusos i un minibus municipals que donaran servei a les línies L1, L2/L8 i la L5. Aquests vehicles substituiran a partir de la setmana vinent altres combois de la flota i incorporen diverses millores per facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda, emeten menys partícules contaminants i tenen una major capacitat de gir. En paral·lel, aquest divendres també s'han presentat les noves targetes de transport públic T-Infantil i T-Sènior.

Amb aquestes noves incorporacions la ciutat ha renovat un terç del parc d'autobusos municipals en els darrers dos anys. Els nous vehicles de la marca belga VanHool tenen la porta d'entrada i sortida al mig del vehicle i compten amb dues rampes: una electrònica i una manual. L'interior és més espaiós i tenen més capacitat de viatgers.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet un recorregut per la ciutat amb el nou model i n'ha destacat les millores.

Mercè Conesa

Sempre que renovem vehicles busquem millors prestacions. Aquests estan pensats per a persones amb mobilitat reduïda.


Aquesta presentació també ha servit per posar en marxa dues noves targetes de transport públic que cobriran la franja infantil i sènior. Aquestes targetes, que es poden tramitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), permeten que les persones menors de 12 anys i les de 29 a 65 puguin viatjar de franc, sempre que prèviament hagin obtingut la conformitat dels serveis socials de l'Ajuntament. El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha explicat que aquestes targetes són gratuïtes per a persones a l'atur.

Jordi Puigneró

Garantim els drets socials d'aquells ciutadans que pateixen més la crisi. En aquest sentit, garantim el transport públic.





L'Ajuntament també ha presentat l'urinari habilitat per als conductors dels autobusos ubicat a tocar de la masia de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.