L'EMD acorda en un consell participatiu fer arribar l'autobús fins la Colònia Montserrat


  • Comparteix:

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix perllongarà el servei d'autobús fins a la Colònia Montserrat amb l'objectiu de donar cobertura a aquesta zona. D'altra banda, l'equip de govern de l'EMD estudia també allargar la línia 1 de Valldoreix fins a Sant Cugat. Aquestes són algunes de les propostes del primer consell participatiu sobre transport públic celebrat en aquest mandat.

L'objectiu d'aquest consell és recollir els problemes i les inquietuds dels veïns de Valldoreix en relació al transport públic i proposar diferents solucions.
En aquest sentit, l'EMD s'ha compromès a allargar el més aviat possible el recorregut de l'autobús fins a la Colònia Montserrat, i de pas, ajustar millor les freqüències de pas dels vehicles. Ho explica el vocal de Vialitat i Transports de l'EMD, Josep Lluís Solé.

Josep Lluís Solé

Aprofitant que es vol portar l'autobús fins a la Colònia Montserrat, reestablirme els recorreguts i la freqÜència de pas".


Altres compromisos a curt temrini són el de renovar el vehicle de la Línia 1 i posar-ne un de més petit i més addient pels carrers de Valldoreix, i garantir les límits de velocitat i la seguretat dels usuaris.
Pel que fa a propostes més a llarg termini, una de les prioritats és allargar el recorregut de la Línia1 per tal que arribi fins a Sant Cugat o posar un vehicle que cobreixi la franja nocturna.

Josep Lluís Solé

Estem estudiant, en futur, que l'autobús arribi fins a Sant Cugat, o posar un vehicle més petit que cobreixi la franja de nit per la gent que torna a altes hores cap a casa.


El consell participatius sobre transport públic és el primer que es fa a Valldoreix des de les passades eleccions municipals. Precisament un dels compromisos de la Candidatura Catalanista i de Progrés era el de crear aquests consells al voltant del diversos temes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.