El govern espanyol premia l'Ajuntament per la seva gestió pública


  • Comparteix:

Conesa ha rebut el premi a Bilbao / Font: LocalPress

Conesa ha rebut el premi a Bilbao / Font: LocalPress

El ministeri espanyol de Política Territorial i Administracions Públiques ha concedit a l'Ajuntament un premi per la seva gestió pública. El consistori ha rebut aquest dimecres un accèssit en la categoria de 'Bones pràctiques de gestió interna' en el marc de la 3a Conferència Estatal de Qualitat en els Serveis Públics, que organitza el govern basc.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut el premi pel Pla d'Alineació i de Competitivitat Estratègica (PACTE) impulsat per l'Ajuntament. El PACTE es va engegar el 2008 de forma pionera per tal d'elaborar un nou model de gestió política i pressupostària, basat en mapes estratègics, que definís les prioritats i els objectius municipals. Conesa ha agraït el premi i ha assegurat que Sant Cugat seguirà avançant per fer de l'administració una eina àgil i eficaç de gestió pública.

La Tercera Conferència Estatal de Qualitat en els Serveis Públics, de caràcter bianual, està organitzada pel govern basc i el ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques. L'acte pretén convertir-se en un punt de trobada i reflexió entre representants del sector públic i privat per millorar la qualitat dels serveis públics.

Enguany l'acte s'ha centrat en la gestió de les xarxes en base a criteris com eficiència i sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.