L'Oficina d'Atenció a les Empreses atén 6.500 consultes des de la seva obertura


  • Comparteix:

La finestreta empresarial està ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament

La finestreta empresarial està ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament

Un total de 6.500 consultes és el resultat de la feina feta per l'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE) des de la seva obertura, fa dos anys i mig, a la planta baixa de l'Ajuntament. Aquesta finestreta única, impulsada per l'Associació Sant Cugat Empresarial i el consistori, facilita l’activitat emprenedora i empresarial, apropa els serveis d’informació i assessorament de l’administració a les empreses i simplifica la tramitació de les gestions.

Emprenedors que tenen un tràmit en curs i emprenedors que es plantegen l'obertura d'un negoci. Aquest és el perfil dels usuaris de l’OAE, un 60,4% dels quals s'interessen en aspectes previs a la constitució d’una empresa, mentre que el 39,5% demanden tramitacions i altres serveis. El 60% de les consultes s’han efectuat de forma presencial a l’oficina de l’OAE, mentre que el 6% s’han fet per via telefònica i el 8,5% s’han resolt per correu electrònic.

Després de dos anys i mig, el servei que l’OAE ha facilitat als emprenedors és la tramitació d’expedients, el suport explícit al teixit empresarial i ha ofert informació detallada per afavorir la presa de decisions.

L’OAE, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament, ha superat la xifra de 300 consultes mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.