Una xerrada informa avui del nou sistema de recollida de brossa a Valldoreix


  • Comparteix:

La nova recollida de brossa començarà el dia 23

La nova recollida de brossa començarà el dia 23

L'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix han preparat una xerrada informativa per aquesta tarda, a les set, per donar a conèixer els detalls i calendari del nou sistema de recollida de brossa porta a porta del territori. La sessió, que tindrà lloc a la sala de plens de l'EMD, s'acompanya d'un estand informatiu que s'habilitarà a partir d'aquest divendres a la parada de Ferrocarrils (FGC) de Valldoreix.

Amb el nou sistema els veïns hauran de dipositar les restes davant del seu domicili segons el calendari i horari establerts. Els dilluns i els dimecres hauran de treure els residus de rebuig. Els dimarts és el torn per als residus orgànics i el vidre. Els dijous s'hauran de dipositar les restes orgàniques i el paper. Els divendres trauran les restes de rebuig i el diumenge les restes orgàniques i de paper. L'horari per treure els residus a la porta de casa és de vuit del vespre a onze de la nit.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha destacat les millores que comporta el nou sistema.

Cristina Paraira

Volem facilitar que els veïns puguin fer la recollida selectiva. Ara ja no hauran d'anar fins el contenidor corresponent.


A partir d'aquest divendres, i fins dimarts, s'instal·larà un punt d'atenció ciutadana a l'estació del Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del territori. L'oficina Infonet atendrà els dubtes de la ciutadania a través del telèfon 900 103 146.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.