Promusa farà públiques les llistes definitives dels 86 adjudicataris a finals de gener


  • Comparteix:

Són moltes les persones que han volgut veure si han estat adjudicataris.

Són moltes les persones que han volgut veure si han estat adjudicataris.

La llista final d'adjudicataris dels 86 pisos de propietat de Promusa corresponents al 2003 es farà pública a finals de gener. L'empresa ha fet pública avui la llista d'admesos i exclosos dels 786 sol·licitants i fins el 18 de desembre es poden presentar per escrit les reclamacions pertinents si es considera oportú. Els pisos del carrer Estapé i Josefina Mascareñas estaran acabats el 2005 mentre que els adjudicataris dels pisos de Mira-sol hauran d'esperar dos anys més.

De les 786 sol·licituds que s'han presentat, només hi ha una desena d'exclosos per temes relacionats amb el padró o bé perquè tenien algun habitatge en propietat.

La resta de sol·licitants han estat admesos i poden consultar la seva puntuació a les llistes penjades a Promusa, a través de la seva web o trucant al telefon d'informació municipal 010.
En cas que alguna persona cregui que s'ha comès un error en la seva puntuació, fins el 18 d'aquest mes hi ha temps per presentar una reclamació per escrit a les oficines de l'empresa municipal.

En aquest sentit, el director administratiu finances de Promusa, Antoni Rubio, ha recordat que les reclamacions poden fer variar les puntuacions d'algunes persones i que, per tant, la llista definitiva no es farà pública fins a finals de gener, un cop revisats tots els casos.

Antoni Rubio

No pengem ara la llista per ordre perquè aquest pot modificar amb les reclamacions i no volem que hi ha suspicàcies ni que ningú s'emporti una decepció.


Tot i això, aquest mateix divendres han estat moltes les persones que s'han acostat a consultar les llistes i que han fet números per tenir una idea de quina és la seva posició o que han aprofitat ja per presentar una reclamació. Escoltem alguns testimonis.

Sol·licitants d'un dels pisos

De moment, estic admès, però ara caldrà veure la llista definitiva. Tinc esperances perquè tinc una bona puntuació.


Pel que fa a la llista definitiva d'adjudicataris, aquesta anirà per ordre estricte de puntuació i no es farà pública fins a finals de gener, un cop el consell adminsitratiu de Promusa hagi revisat totes les reclamacions.

Com és habitual, en aquells casos d'adjudicataris en que hi hagi un empat a punts, es farà un sorteig davant de notari per determinar en quin ordre es col·loquen a la llista i per tant, qui tindrà preferència a l'hora d'escollir pis. I és que recordem que l'elecció del pis es fa en funció de l'ordre publicat a la llista definitiva.

Pel que fa als habitatges, un total de 86, es començaran a construir durant el primer semestre de l'any que ve, i estaran acabats a finals del 2005 en els casos del carrer Estapé i al passeig Francesc Macià, mentre que els que aniran al centre de Mira-sol no estaran enllestirs fins al 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.