L'empresa Agefred s'encarregarà dels serveis energètics de 51 edificis municipals


  • Comparteix:

L'empresa Agefred Servicio serà l'encarregada del subministrament d'energia i el manteniment de 51 edificis municipals durant els propers 10 anys. L'empresa adjudicatària ha estat l'escollida d'entre un total de cinc companyies que es van presentar a concurs. Agefred es compromet a realitzar una inversió de més d'un milió i mig d'euros durant el primer bienni.

Sant Cugat és el primer municipi de Catalunya en convocar un concurs per adjudicar el subministrament i serveis energètics amb manteniment d'edificis municipals. L'adjudicació del contracte, que no inclou el servei de l'edifici del nou Ajuntament, ha estat per a l'empresa Agefred Servicio S.A. per un preu de licitació de 860.000 euros.

El contracte té una durada de 10 anys per tal de poder amortitzar la forta inversió inicial, que és de més d'1'6 milions d'euros. De les set empreses que es van presentar a la primera fase del concurs, una es va descartar pel volum de gestió econòmica i per falta d'experiència.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica en què ha consistit la darrera fase.

Cristina Paraira




El regidor socialista Joan Carrasco celebra la rapidesa dels tràmits administratius que s'han seguit per adjudicar aquest contracte, però recorda que aquest tipus de tràmits no sempre han estat tant àgils.

Carrasco

He de reconèixer que ha anat tot molt ràpid, però no sempre hem estat tant àgils.


Diversos grups de l'oposició van denunciar a finals de l'any passat el retard en l'adjudicació dels serveis de neteja municipals. Des del PSC van criticar que la Junta de Govern no concedís inicialment el servei a l'empresa que va escollir la Mesa de Contractació de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.