L'Ajuntament, guardonat per l'excel·lència en desenvolupament sostenible


  • Comparteix:

El premi s'atorgarà l'últim dimecres de setembre al CosmoCaixa de Barcelona

El premi s'atorgarà l'últim dimecres de setembre al CosmoCaixa de Barcelona

L'Ajuntament ha rebut el Premi d'Excel·lència Empresarial en l'àmbit de la Tecnologia de la Informació i la Comunicació (TIC) en la categoria de Desenvolupament Sostenible, que atorga anualment el Col·legi d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya (COETTC). El Consistori ha estat premiat pel projecte de Sant Cugat Smart City, que gestiona de manera íntegra i a través de noves tecnologies la mobilitat, la gestió de residus, l'enllumenat, els sistemes mediambientals i la gestió de l'aigua per fer-los més eficients. També han estat premiades institucions i empreses com Aventia i Shers Food Service, en la categoria d'Excel·lència Empresarial. L'entrega de premis serà l'últim dimecres de setembre, al CosmoCaixa de Barcelona.

L'Ajuntament va començar el 2010 el projecte de Smart City per convertir Sant Cugat en una ciutat més eficient, sostenible i habitable a través de la gestió integrada i l'ús de la tecnologia. Pel tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, aquest premi és un reconeixement al projecte que demostra que s'està avançant en la direcció correcta.

Jordi Puigneró

És un reconeixement a la tasca que estem fent des de l'Ajuntament per tirar endavant aquest projecte perquè Sant Cugat sigui més sostenible.


Es tracta de l'11a edició dels premis, que s'atorgaran coincidint amb la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya, el darrer dimecres de setembre. És un dels esdeveniments més importants i representatius del sector de les TIC, tant a Catalunya com a l'Estat espanyol. Enguany es vol enfocar aquest sector des del punt de vista de la creació de negocis i la retenció de talent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.