El complex esportiu de la Rambla del Celler culmina amb la inauguració del PAV III


  • Comparteix:

Aquest espai està pensat també per acollir grans esdeveniments de ciutat

Aquest espai està pensat també per acollir grans esdeveniments de ciutat

Més d'un miler de santcugatencs han assistit a la inauguració del nou pavelló de la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler, que avui entra en funcionament. L'equipament, dissenyat també per acollir esdeveniments socials i culturals, completa un projecte encetat amb la remodelació de l'antic pavelló i la sala escolar i la construcció del Fitness. Un complex esportiu que ha tingut un cost de 10 milions i mig d'euros.

A partir d'avui, els ciutadans ja poden gaudir dels diferents equipaments que ofereix la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler. L'acte ha servit per presentar el PAV3, un equipament amb una pista de 1.350 metres quadrats, i capacitat per acollir celebracions socials i culturals.

La posada en marxa d'aquest servei enllesteix una variada oferta que converteix el complex en una zona esportiva de primer ordre. L'alcalde Lluís Recoder ha inaugurat les instal.lacions dient que l'oferta esportiva de Sant Cugat ha donat un important salt qualitatiu:

Lluís Recoder

Els ciutadans i les entitats esportives s'han adonat que hi ha hagut un canvi radical


El PAV3 disposa, entre d'altres serveis, d'una sala d'escalfament, 4 vestidors d'equip i grades retràctils amb capacitat per a 300 persones. Pel que fa al terreny de joc, aplega 4 pistes de voleibol, 3 de bàsquet, una d'handbol i una de futbol sala.

Un miler de ciutadans han assistit a l'acte inaugural del complex exportiu de la Rambla del Celler, que ha ofert una exhibició de gimnàstica rítimica dels conjunts del Club Muntanyenc i l'actuació de la subcampiona d'Espanya, Marina Fernández.

Escoltem, algunes de les impressions dels santcugatencs, després de visitar el conjunt de les instal.lacions:

Santcugatencs

És molt gran i s'hi poden fer moltes activitats


Durant l'acte, l'alcalde Lluís Recoder ha comentat que al 2004 podria estar enllestit el segon Pla d'Equipaments Esportius. Actualment, s'està executant la primera fase de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.