UBAE anuncia que al febrer es podria aplicar una quota exclusiva pel servei de piscina


  • Comparteix:

UBAE diu que al febrer es podria accedir únicament a la piscina.

UBAE diu que al febrer es podria accedir únicament a la piscina.

L'empresa que gestiona el fitness i la piscina de la Rambla del Celler, UBAE, està estudiant els mecanismes de control d'accés dels usuaris per poder oferir, a partir del febrer, una quota de pagament específica pels usuaris de la piscina. D'aquesta manera, UBAE i l'Ajuntament volen respondre a les demandes dels ciutadans que només utilitzen aquest servei i no la totalitat del Fitness.

Des de l'entrada en funcionament del fitness i la piscina de la Rambla del Celler, alguns usuaris han reivindicat quotes de pagament separades per als dos serveis, ja que en alguns casos només es vol fer ús de la piscina i no del conjunt dels serveis.

Per aquest motiu, UBAE, està estudiant l'adopció de mecanismes de control que garanteixin que els usuaris que paguen només per la piscina no utilitzin els serveis del fitness. El secretari general de l'empresa, Rafael Niubó, ha afegit que la voluntat és tirar endavant aquesta proposta d'aquí dos mesos:

Rafael Niubó

És possible fer-ho al febrer. S'ha d'entendre que són dos productes diferents els fitness i la piscina, i ens hem de posar d'acord amb el mecanisme de control.


Niubó ha afegit que fer realitat aquesta demanda ciutadana és totalment factible, ja que la piscina i el fitness tenen vestidors i accessos separats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.